Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 3 Eier
- 300 g Mehl
- 2 TL Backpulver
Belag
- 2 Gläser Sauerkirschen (à 350 g Abtropfgew.), abgetropft
- 140 g Zucker
- 3 Eier
- 20 g Zitronensaft
- 600 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1000 g Quark
- 150 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1296 kJ / 309 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1h
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1sa 10 dk
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30 min.
Buttermilchkuchen mit Nuss
45min
Spiegelei-Kuchen
1h 15min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20min
Mokka-Blechkuchen
1h 30 min.
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30 min.
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min