Zařízení & příslušenství
Schmand-Kirsch-Kuchen
Příprava 15min.
Celkový 50min.
20 Stücke
Suroviny
-
Mehl400 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zucker220 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Eier2
-
Milch100 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Schmand200 g
-
Mandellikör (z. B. Amaretto)30 g
-
Schattenmorellen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Puderzucker zum Bestäuben
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
4 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Kirschkuchen vom Blech
1hod. 20min.
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1hod. 10min.
Buttermilchkuchen mit Nuss
45min.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9hod. 30min.
Quark-Hefe-Kuchen
1hod. 20min.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1hod.
Apfel-Sandkuchen
1hod. 30min.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1hod.
Schoko-Kirsch-Kuchen
1hod. 5min.
Zimt-Apfel-Kuchen
3hod.
Apfel-Käsekuchen
1hod. 40min.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min.