Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Amarettini
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 60 g Wasser
- 1 Prise Salz
Brombeerfüllung und Fertigstellung
- ½ Vanilleschote
- 120 g brauner Zucker
- ½ Orange, unbehandelt, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm), dünn abgeschält, Saft ausgepresst (50 g)
- 200 g Sahne
- 700 g Brombeeren, frisch
- 200 g Joghurt, 1,5% Fett
- 2 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine), à 30 g
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 33 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1h
Beeren-Amarettini-Tarte
3 Std.
Quittenlikör-Pralinen mit Spekulatius-Nougat
2 Std. 30 Min
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1h
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8h 30 min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1hod. 30min
Pfirsich-Passionsfrucht-Törtchen
3h 30min
Himbeer-Minz-Eis
5 Min
Mango-Maracuja-Naked-Cake
3h 30min
Dänische Zitronencreme
3 Std.
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6 Std. 30 Min
Melonenkuchen
3 Std.