Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 75 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
-
½
TL Vanillezucker, selbst gemacht
nebo ¼ TL Vanilleextrakt - 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 700 g Äpfel, geschält, halbiert, große geviertelt
- 30 g Zucker
- 10 g Butter, in Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1002 kJ / 239 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 51 mg
Alternativní recepty
Mini-Zitronen-Gugelhupfe mit Rosmarin-Frosting
1 Std. 25 Min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 λεπτ.
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 λεπτ.
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55min
Italienischer Brunch
1h 30min
Gratinierte Himbeeren
50 Min
Filo-Tartelettes mit Ziegenkäse und Erdbeeren
30 Min
Rote-Bete-Ziegenkäse-Eis mit Kräckern
15u.
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min
Saftiger Apfelkuchen vom Blech
1h 30min
Buttermilch-Waffeln mit Zitrusschmand
25 Min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3ωρ.