Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Butterschmalz, kalt, in Stücken
- 150 g Wasser, kalt
- 150 g Quittengelee (siehe Tipp)
- 600 - 700 g Äpfel, in dünnen Scheiben
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 20 g brauner Zucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1626 kJ / 388 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 32 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bratapfel-Käsekuchen
10 godz. 20 min
Apfel-Nuss-Kuchen
4 Std.
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2h 25min
Erdbeer-Sahne-Torte
2 Std.
Apfel mit Vanille-Espuma
20 min
Kokosmilchreis mit gebratenen Bananen
35 Min
Butterscotch-Pudding-Pie mit Amaretto-Schoko-Sahne
7h
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1 Std.
Lamm-Gemüse-Ragout mit Couscous und Vanillepudding
1 Std. 15 Min
Weihnachts-Bratäpfel
40 Min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2 Std. 15 Min