
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 油
- 10 克 蒜头 切片
- 20 克 泡椒 切段
- 20 克 泡姜 切丝
- 15 克 葱 切段,多准备一些装饰用
- 30 克 新鲜青辣椒 中等辣度,切段
- 400 克 黄鳝 取出内脏,洗净切段
- 10 克 料酒
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 盐
- 10 克 麻油
- 100 克 鸡高汤
- 10 克 老抽
- 20 克 芹菜 切丝
- 30 克 嫩姜 切丝
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 123 kcal / 515 kJ
- Protein
- 12.8 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.5 g