嫩姜烧鳝鱼

嫩姜烧鳝鱼

3.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
6 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 蒜头 切片
    10 克
  • 泡椒 切段
    20 克
  • 泡姜 切丝
    20 克
  • 切段,多准备一些装饰用
    15 克
  • 新鲜青辣椒 中等辣度,切段
    30 克
  • 黄鳝 取出内脏,洗净切段
    400 克
  • 料酒
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 麻油
    10 克
  • 鸡高汤
    100 克
  • 老抽
    10 克
  • 芹菜 切丝
    20 克
  • 嫩姜 切丝
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.8 g
Kalorie 515 kJ / 123 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...