Zařízení & příslušenství
炖鱼
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
鲶鱼 洗净去内脏,切大块(约800克)1 条
-
油20 克
-
蒜头 拍扁50 克
-
京葱 切段50 克
-
姜 切片20 克
-
黄豆酱50 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
33.9 g
Kalorie
1631 kJ /
390 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína