红烧带鱼

红烧带鱼

4.0 78 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 带鱼 切段
    300 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 15 克
  • 米醋
    10 克
  • 切丝
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.8 g
Kalorie 693 kJ / 165 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 7.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...