Zařízení & příslušenství
红烧带鱼
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
带鱼 切段300 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒20 克
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
老抽10 克
-
生抽10 克
-
糖15 克
-
米醋10 克
-
葱 切丝2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.8 g
Kalorie
693 kJ /
165 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
7.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína