Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Kaninchenfleisch, in Stücken, grob gehackt
- 1 EL Weizenmehl
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Granatapfel, nur Fruchtkerne herausgelöst
- 50 g Sahne
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 320 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40 min
Orangen-Spaghetti mit Lachs
45min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20min
Cavatappi mit Cherry-Tomaten, Sultaninen und Ingwer
30min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30min