Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Kaninchenfleisch, in Stücken, grob gehackt
- 1 EL Weizenmehl
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Granatapfel, nur Fruchtkerne herausgelöst
- 50 g Sahne
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 320 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40 min
Bohnen Carbonara
25 min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Gefüllte Hähnchenbrust mit Avocado und Duftreis
1 Std.
Schweinefilet mit Senfsauce
50 min
Gegrillte Knödel-Muffins mit Ananas
40 min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Erdbeer-Risotto
25 min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 min
Putenschnitzel mit Kartoffeln und Apfel-Zwiebel-Sauce
1h 10 min
Bananenschalencurry
35 min
Fleischbällchen mit Reis, Paprika und Apfel-Curry-Sauce
50 min