Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinefilet
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schweinefilets (à 300 g), möglichst gleich dick
- 6 Prisen Salz
- 6 TL Harissa-Paste
- 2 Zucchini (à 220 g)
- 8 Stängel Thymian, abgezupft
Paprika-Bulgur
- 1200 g Wasser
- 180 g Bulgur, grob
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 270 g Paprika, gemischt, rot und gelb, Achtel quer halbiert
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2035 kJ / 485 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1 Std. 15 Min
Gemüsecurry mit Putenwürfeln
1h
Hähnchenbrust mit Frischkäsefüllung
55 Min
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40 Min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1 Std. 10 Min
Schweinefilet alla Toscana
50 Min
Putenspießchen mit Reis, Zucchini und Curry-Senf-Sauce
1hod. 30min
Hähnchen-Paprika-Souvlaki mit Reis
1h 5 min
Puten-Speck-Rouladen mit Kartoffeln und Zwiebel-Senf-Sauce
1hod. 25min
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40 Min
Hähnchenbrust Genovese
35 min