Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten und Kartoffeln
- 800 g Kartoffeln, dünnschalig, gewaschen
- 70 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Paniermehl
- 500 g Rinderhackfleisch
- 150 g Rote Bete, aus dem Glas, abgetropft, in Stücken, Saft aufgefangen
- 30 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 Ei
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
Kräuterquark
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 500 g Quark, 20% Fett
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3411 kJ / 814 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30 min
Hackbraten Königsberger Art
1h 15 min.
Gemüse und Frikadellen vom Blech
1h
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1h 25 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Köttbullar mit Pilzsauce
1h 10 min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10 min
Schnitzel mit Süßkartoffel-Speck-Püree
45 min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3h 30min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 min
Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf
30 min