Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten und Kartoffeln
- 800 g Kartoffeln, dünnschalig, gewaschen
- 70 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Paniermehl
- 500 g Rinderhackfleisch
- 150 g Rote Bete, aus dem Glas, abgetropft, in Stücken, Saft aufgefangen
- 30 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 Ei
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
Kräuterquark
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 500 g Quark, 20% Fett
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3411 kJ / 814 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirschtomaten-Pasta mit Mettbällchen
40min
Königsberger Spargel-Ragout
1 Std.
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
55 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 Std. 25 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Mediterraner Falscher Hase mit Reis und Ratatouille
1 Std. 20 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50min
Hack-Käse-Rolle
1 Std.
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Hackbraten "Falscher Hase"
1 Std. 30 Min