
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten und Kartoffeln
- 800 g Kartoffeln dünnschalig, gewaschen
- 70 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Paniermehl
- 500 g Rinderhackfleisch
- 150 g Rote Bete aus dem Glas, abgetropft, in Stücken, Saft aufgefangen
- 30 g Kapern, eingelegt abgetropft
- 1 Ei
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
Kräuterquark
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 2 Stängel Dill abgezupft
- 500 g Quark, 20% Fett
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 814 kcal / 3411 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3hod.
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
55min
Kasseler mit Möhren-Spitzkohl-Gemüse und Senf-Hollandaise
1hod.
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1hod.
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1hod. 15min
Frikandel
1hod.
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1hod. 10min
Summer sausage rolls
1hod. 10min
Köttbullar mit Pilzsauce
1hod. 10min
Sheperd`s Pie
1hod. 30min
Hackbraten Königsberger Art
1hod. 15min
Hackbraten "Falscher Hase"
1hod. 30min