Zařízení & příslušenství
椒麻鱿鱼
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份
Suroviny
-
鱿鱼 切片后切花刀400 克
-
姜 切片5 克
-
料酒1 茶匙
-
新鲜红辣椒 切圈1 支
-
椒麻汁 美善品自制2 汤匙
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.4 g
Kalorie
217 kJ /
52 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
0.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína