椒麻鱿鱼

椒麻鱿鱼

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份

Suroviny

  • 鱿鱼 切片后切花刀
    400 克
  • 切片
    5 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 新鲜红辣椒 切圈
    1 支
  • 椒麻汁 美善品自制
    2 汤匙
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.4 g
Kalorie 217 kJ / 52 kcal
Tuk 0.6 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 0.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...