Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur, puis coupée en deux
- 600 g de sucre roux
- 480 g d'eau
- 960 g de châtaignes cuites et pelées
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à café d'agar-agar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4981 kJ / 1172 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 268.3 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 14.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte de coings
1h 45 min
Gelée de coing
1 Std.
Gelée et pâte de coing
24h
Compote coing-pomme-framboise
30 min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30 min
Compote pommes-châtaignes
20 Min
Saucisson brioché de Lyon
3u. 25min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Millas
1 Std.
Pâtes de poires à la fève tonka
13 godz. 40 min
Calissons d'Aix
24h
Tarte à la praline
3h 20 min