Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 3 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 25 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 Std.
Petits pâtés de Pézenas
1 Std. 30 Min
Houmous
10min
Focaccia aux abricots
4h
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Tartare de daurade et blinis
1 Std. 35 Min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 Std.
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Gougères
45 Min