Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25min
Terrine bressane
24hod.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Sauce à l'oseille
35min
Terrine de poulet à l'estragon
24hod.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Sauce gribiche
15min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Céleri rémoulade
10min
Sauce aux câpres
30min
Rognons de veau sauce madère
20min