Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce beurre blanc
20min
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Céleri rémoulade
10 Min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce à l'oseille
35 Min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Lotte à l'andouille
1h 20 min.
Sauce dieppoise
35 Min
Sauce aux câpres
30 Min
Sauce au cidre
20min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Terrine de poisson
1 godz.