Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Sauce à l'oseille
35min
Purée de céleri
25min
Saumon sauce gribiche
35min
Céleri rémoulade
10min
Coulis de tomates
35min
Raie aux câpres
45 min
Sauce gribiche
15min
Terrine de poisson
1h
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min