Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 plátky želatiny
- 3 polévkové lžíce vody, vlažné
- 100 gramů hořké čokolády, na kousky
- 400 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 40 gramů cukru
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 8701 kJ / 2077 kcal
- Protein
- 38.77 g
- Sacharidy
- 111.8 g
- Tuk
- 167 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta s borůvkami
6u. 30min
Mousse z červeného ovoce
5u.
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3h 40min
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2óra 15p
Třešňový krém s růžovým vínem
30min
Rajčatové rolky plněné čerstvým sýrem a bazalkou
1 Std. 45 Min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1h 20min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 Std. 45 Min
Čokoládovo-oříškový krém se sušenkami
15 Min
Mini cheesecaky ve skleničce
4h
Čokoládový mousse
3h 20min
Panna cotta
6u. 15min