
Zařízení & příslušenství
Šípkový sirup
Příprava 30min
Celkový 24hod. 30min
1400 gramů
Suroviny
-
čerstvých šípků800 gramů
-
citrón bez chemického ošetření, na plátky1
-
převařené vody vychladlé1300 gramů
-
krystalového cukru v poměru 1:1 ke scezené tekutině900 - 1100 gramů
-
kyseliny citrónové1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1400 gramů
Kalorie
4957 kcal /
20818 kJ
Protein
14 g
Tuk
3 g
Sacharidy
1124 g
Vláknina
198 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
35 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí II.
18 recept
Česká republika
Česká republika