Zařízení & příslušenství
Šípkový sirup
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
1400 gramů
Suroviny
-
800 gramů čerstvých šípků
-
1 citrón bez chemického ošetření, na plátky
-
1300 gramů převařené vody vychladlé
-
900 - 1100 gramů krystalového cukru v poměru 1:1 ke scezené tekutině
-
1 čajová lžička kyseliny citrónové
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1400 gramů
Sodík
35 mg
Protein
14 g
Kalorie
20818 kJ /
4957 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
198 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
1124 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
10min.
Rebarborové čatní
1hod. 30min.
Bezinkový sirup
2hod. 25min.
Dýňový džus
25min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Karobovo-švestková pomazánka
30min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Polévka z kopřiv
40min.
Pampeliškový med
3hod. 20min.
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Třešňový džem
35min.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.