Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 克 鸡 ,选择略肥的清远鸡,1个
- 2 茶匙 海盐
- 20 克 油
- 3 片 姜
- 4 瓣 蒜头 ,压扁
- 4 根 新鲜香茅 ,切约5厘米段,压扁
- 5 片 青柠叶
- 900 克 水 ,蒸煮用
- 180 克 泰国香米 ,淘洗干净,沥干
- 30 克 黄瓜 ,切片
- ½ 个 番茄 ,切片
- 1 支 新鲜香菜 ,洗净,去根
- 适量 印尼甜酱油 ,依据个人口味调整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 0.3 g