低脂西洋菜瘦肉汤

低脂西洋菜瘦肉汤

4.0 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 猪肉丝 瘦肉
    300 克
  • 西洋菜 洗净沥干,切段
    300 克
  • 料酒
    5 克
  • 切片
    5 克
  • 5 克
  • 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 748 mg
Protein 37.1 g
Kalorie 828.5 kJ / 198 kcal
Tuk 3.6 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 3.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...