Zařízení & příslušenství
低脂西洋菜瘦肉汤
Příprava 5min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
猪肉丝 瘦肉300 克
-
西洋菜 洗净沥干,切段300 克
-
料酒5 克
-
姜 切片5 克
-
盐5 克
-
水600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
748 mg
Protein
37.1 g
Kalorie
828.5 kJ /
198 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
3.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高轻松吃
30 recepty/-ů
Čína
Čína
免疫力补给站
21 recepty/-ů
Čína
Čína