Zařízení & příslušenství
泡菜猪肉豆腐锅
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
韩式泡菜400 克
-
洋葱 切丝100 克
-
麻油1 汤匙
-
韩式辣椒酱1 汤匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
蒜泥 (volitelně)½ 茶匙
-
姜 切片10 克
-
水900 克
-
五花肉 切片300 克
-
金针菇 去根部,洗净120 克
-
新鲜青辣椒 斜切薄片1 根
-
老豆腐 切块350 克
-
葱 切段3 根
-
盐 依个人口味调整1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.769 g
Kalorie
1913 kJ /
457 kcal
Tuk
34.933 g
Vláknina
2.98 g
Sacharidy
14.699 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韩式风味餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína