
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 韩式泡菜
- 100 克 洋葱 ,切丝
- 1 汤匙 麻油
- 1 汤匙 韩式辣椒酱
- ½ 茶匙 辣椒粉
- ½ 茶匙 蒜泥 (volitelně)
- 10 克 姜 ,切片
- 900 克 水
- 300 克 五花肉 切片
- 120 克 金针菇 去根部,洗净
- 1 根 新鲜青辣椒 斜切薄片
- 350 克 老豆腐 切块
- 3 根 葱 切段
- 1 小撮 盐 依个人口味调整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 457 kcal / 1913 kJ
- Protein
- 20.769 g
- Tuk
- 34.933 g
- Sacharidy
- 14.699 g
- Vláknina
- 2.98 g