Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasta migdałowe
- masło, ilość do natłuszczenia
- 260 g migdałów, w słupkach
- 4 jajka
- 3 żółtka
- 250 g cukru
- 30 g mąki pszennej
- 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
Masa waniliowa
- 3 białka
- 140 g cukru pudru
- 1 szczypta soli
- ½ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makaroniki migdałowe
35 Min
Florentynki
2j
Ciasto gruszkowe z cantuccini
2 godz. 20 min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5h
Ciastka panellets
25h 45 min
Crème pâtissière
2h 35 min
Tort kawowy
2j 10 menit
Torcik bezowo-orzechowy z kremem bananowym
3h 15min
Tort z masłem orzechowym
3h 30min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1h 10 min
Tort cytrynowy z bezą
2j 30 menit
Czekoladowe kąski z orzechami
1j