
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g ziemniaków, mączystych pokrojonych w 2 cm kostkę
- 500 g wody
- ½ łyżeczki soli
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 150 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 155 kcal / 648 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fizoły ze śliwkami
9hod. 30min
Podpłomyk cztery sery
55min
Kniszki ziemniaczane
2hod.
Ziemniaki księżnej (pommes duchesse)
1hod.
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1hod. 30min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1hod. 30min
Fougasse - chleb francuski
2hod.
Podpłomyki w libańskim stylu
2hod. 20min
Zupa kminkowa Bogdana Kwarciaka
25min
Żytnie podpłomyki
2hod. 10min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Podhalańskie moskole
1hod.