Zařízení & příslušenství
Karamell-Soufflé mit flüssigem Kern
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 Portionen
Suroviny
-
Karamell-Bonbons, weich (z.B. Sahne-Muh-Muhs)120 g
-
Sahne30 g
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten55 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen20 g
-
Eigelb1
-
Ei1
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Zimt¼ TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
7 g
Kalorie
2685 kJ /
641 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
72 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Just for two
10 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Banoffee-Auflauf
1hod. 40min.
Karamellsauce
8hod.
Weißes Schokomalheur
40min.
Erdnuss-Halbgefrorenes mit Kirsch-Bananen-Ragout und Vanilleschaum
5hod.
Crème Pâtissière
15min.
Schokomalheur mit Erdnusscreme
30min.
Erdnuss-Karamell-Riegel
1hod.
Karamellsauce, salzig
20min.
Waldmeister-Panna-Cotta
5hod. 15min.
Chokladbollar - schwedische Schokoladenkugeln
40min.
Karamellcreme
2hod. 35min.
Fondant au Chocolat
20min.