Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g de ajo, italiano, pelado
- 60 g de aceite de oliva
- 350 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 pizcas de orégano seco
- 1 rama de albahaca
- ½ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2835 kJ / 675 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Puré de jitomate básico
35min
Salpicón de res
1h
Adobo con carne
50min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Salsa martajada
50min
Salsa de jitomate
35min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Nieve de frutas
10 min