Zařízení & příslušenství
黄鳝煲
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
黄鳝400 克
-
油35 克
-
京葱 切段40 克
-
小洋葱 切块2 个
-
蒜头5 瓣
-
姜 切片10 克
-
蚝油1 汤匙
-
生抽1 ½ 汤匙
-
老抽1 汤匙
-
料酒30 克
-
糖1 汤匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鲜香菜 装饰用2 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.4 g
Kalorie
909 kJ /
217 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína