Zařízení & příslušenství
甜心免烤起士蛋糕
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
1 完整食譜
Suroviny
-
全麥餅乾80 克
-
奶油 切塊、置於室溫軟化80 克
-
覆盆子醬80 克
-
奶油乳酪 切塊、置於室溫軟化300 克
-
原味優格500 克
-
冰糖粉130 克
-
香草豆莢 取籽½ 根
-
吉利丁粉 (約6茶匙)10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
74 g
Kalorie
27106 kJ /
6478 kcal
Tuk
192 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
292 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食譜名人堂
17 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan