Zařízení & příslušenství
奶油乳酪佐巧克力核桃小餐包
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 25min.
16 個
Suroviny
-
蛋 (約55克)1 顆
-
糖30 克
-
水 多備一些撒水用105 克
-
奶油乳酪 切塊,室溫軟化100 克
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉380 克
-
水滴牛奶巧克力 (約192顆)80 克
-
蛋 打散1 顆
-
核桃16 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
5.8 g
Kalorie
673.3 kJ /
161.1 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
瑪莉的麵包世界
13 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan