Zařízení & příslušenství
牛角麵包
Příprava 40min.
Celkový 6hod. 50min.
12 塊
Suroviny
-
水160 克
-
冰糖粉160 克
-
乾酵母粉1 大匙
-
中筋麵粉670 克
-
奶粉40 克
-
鹽1 茶匙
-
蛋 (約90克)2 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化160 克
-
蛋黃 加入2茶匙水混勻1 顆
-
白芝麻 少許,裝飾用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
8.6 g
Kalorie
1596 kJ /
381 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
56.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
必學!台式麵包
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan