Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné
- 50 g pistácio
- Manteiga q.b. p/ untar
- 100 g açúcar
- 25 g água
Creme de leite condensado
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 5 gemas de ovo
- 250 g leite condensado cozido
- 200 g natas
- 5 claras de ovo
Creme de chocolate
- 2 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 4 claras de ovo
- 4 gemas de ovo
- 200 g leite condensado cozido
- 200 g natas
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 410 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte gelada de leite condensado
12hod.
Semifrio marmoreado
4 Std. 20 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Semifrio de morango
6hod.
Mousse de três chocolates
6 godz. 20 min
Cheesecake de chocolate
4 godz. 10 min
Bavaroise de morango
8hod. 5min
Picado de abelha
40min
Cheesecake de framboesa
4 Std. 20 Min
Baba de camelo e avelãs
30min
Delícia de chocolate
40min