Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 50 g amêndoa s/ pele
- 280 g água
- 80 g arroz carolino
- 250 g açúcar
- 5 gemas de ovo
Massa
- 360 g farinha tipo 65
- 90 g manteiga
- 75 g açúcar
- 6 gemas de ovo
- 60 g água
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 509.6 kJ / 121.8 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 3.3 mg
Alternativní recepty
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3u. 10min
Macarons de coco com ganache de coco
2u. 30min
Palmiers cobertos
2h
Bolinhos de especiarias
45 min
Lençol
30 min
Copinhos
1h 30min
Bolo de ananás
2h
Bolo Alasca
8h
Bolas de Berlim
2 Std. 40 Min
Éclairs de chocolate
2h
Stolen
3 Std. 30 Min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2h