Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 50 g amêndoa s/ pele
- 280 g água
- 80 g arroz carolino
- 250 g açúcar
- 5 gemas de ovo
Massa
- 360 g farinha tipo 65
- 90 g manteiga
- 75 g açúcar
- 6 gemas de ovo
- 60 g água
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 509.6 kJ / 121.8 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 3.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garibaldis
5óra
Flores de curgete recheadas
25 Min
Enroladinhos de queijo e fiambre
55min
Chamuças
1h 30 min
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3h 30 min
Mini empadas
1óra 15p
Bolo cassata
40 min
Pasta de açúcar
10 min
Bolo de anos Baleia
6 Std.
Torta de chocolate
1óra
Bolo de Baptizado
2óra 30p
Pastéis de massa tenra
3óra