Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 240 g água
- 40 g açúcar em pó
- 500 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 50 g azeite
Recheio
- 400 g talo de aipo cortado em pedaços
-
60
g rebentos de bambu
nebo 60 g rebentos de soja - 500 g cogumelos eryngii
- 50 g azeite
- 40 g molho de soja
- 10 g açúcar
- ½ c. chá de pimenta da Jamaica em pó
- 1 c. chá de pimenta preta em pó
- 20 g amido de milho
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Mel q.b. p/ pincelar
- Sementes de sésamo brancas q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 753.7 kJ / 180.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 211.1 mg
Alternativní recepty
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão rústico
2 Std.
Snack sem açúcar
10 Min
Bolas de granola
50 Min
Pão norueguês
55min
Pão de piza
1h
Pães de centeio
2h 10 min
Crepes de farinha de milho com molho de laranja
30 Min
Bolachas com pepitas de chocolate sem glúten
1h 35min
Piza 4 estações
1h
Pãezinhos de cereais
2 Std.
Papas de millet
30 Min