Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
- 150 g de azúcar
- 40 g de agua
- 8 - 10 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 75 g de zumo de lima
- 5 - 6 ramitas de menta fresca
- 75 g de ron
Bizcochos
- 6 huevos
- 250 g de azúcar moreno
- 110 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 250 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
Cobertura
- 50 g de azúcar
- 8 - 10 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 20 g de zumo de lima
- 600 g de nata (35% de grasa) bien fría
Montaje
- 1 lima cortada en rodajas finas (para decorar) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2143 kJ / 513 kcal
- Protein
- 7.07 g
- Sacharidy
- 54.79 g
- Tuk
- 28.14 g
- Vláknina
- 0.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red velvet cake
5 Std.
Tarta conejito
1 Std. 25 Min
Tarta Dobos
2 Std. 40 Min
Tarta con bizcocho de cerveza negra
3 Std. 30 Min
Tarta Bellini
24óra
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 godz. 15 min
Bizcocho resurección de los muertos
1h 5 min.
Tarta de primavera
10u.
Tarta de cappuccino
2 Std.
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Tarta de frutas de verano
5 Std.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.