
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 220 gramů vody
-
20
gramů čerstvého droždí
nebo 1 čajová lžička instantního droždí (cca 8 gramů) - 1 čajová lžička cukru, krupice
-
400
gramů hladké mouky
nebo 400 gramů pizza mouky, hladké - 10 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na vymazání
- 1 čajová lžička soli
Směs na pizzu
- 140 gramů mozzarelly vymačkané, na kousky
- 10 gramů extra panenského olivového oleje
-
250
gramů rajčat bez semínek, na kousky
nebo 250 gramů sekaných rajčat, sterilovaných na kousky - 1 snítka čerstvé bazalky omyté a osušené
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů žampiónů, v oleji na tenké plátky
- 50 gramů artyčoků naložených v oleji
- 30 gramů černých oliv, bez pecek
- 30 gramů vařené šunky plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 718 kcal / 3009 kJ
- Protein
- 27.3 g
- Tuk
- 21.3 g
- Sacharidy
- 106 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maracujovo-čokoládová ganache
3hod. 10min
Chlebový žitný kvásek
84hod. 15min
Těsto na pizzu
1hod.
Jemná brioška
2hod.
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3hod. 20min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min
Pita chléb
1hod. 25min
Crêpes soufflé
1hod.
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35min
Pizza alla Romana
1hod. 40min
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Chléb
1hod. 40min