
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 144 kcal / 602 kJ
- Protein
- 4.6 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alle olive
2hod. 20min
Attorcigliati al sale marino
3hod. 15min
Pane all'orzo
2hod. 45min
Panini integrali alle erbe
4hod. 45min
Panini alle erbe
3hod. 5min
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Filoncini alla cipolla
3hod. 50min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3hod. 35min
Filoncini alle olive e formaggio
1hod. 50min
Nodini alle olive
4hod. 30min
Il pane di Altamura
4hod.
Filone di sola semola
2hod. 50min