Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filoncini alle olive e formaggio
1 godz. 50 min
Nodini alle olive
4h 30min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 Std. 35 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Corona bordolese
5h 20min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Crackers al rosmarino
3h