Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioches
4 Std. 50 Min
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Pane siciliano
2h 45min
Filone di sola semola
2sa 50 dk
Pane alle olive
2h 20min
Nodini mediterranei
3h 50min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Pane al semolino
4h
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min