Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 120 g di Gouda a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di zucca
- farina q.b.
- 30 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 mandorle pelate
- 2 olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Focaccine all'origano (TM6)
3h 45min
Dita di strega
1 Std. 15 Min
Taralli alla pizzaiola
45min
Pane scugnizzo
2h
"Birra" allo zenzero
10 Min
Panettone gastronomico
26h
Filetto in crosta di patate
2 godz. 15 min
Lanterna di frolla
1 godz. 30 min
Fantasia di colori
4 Std. 10 Min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Ghirlanda centrotavola
5u. 5min
Corona di pan di pizza
4h