Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 120 g di Gouda a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di zucca
- farina q.b.
- 30 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 mandorle pelate
- 2 olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Vasetti con lombrichi gommosi
1h
Filone saporito
5h 20min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Crakerstrelli
2h
Fantasmini al formaggio
1h 40min
Focaccine all'origano (TM6)
3 godz. 45 min
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min
Pan coniglio
5h 5 min
Spiedini di pane a vapore farciti
3h 25 min.
Dita di strega
1h 15 min
Quiche di Halloween
2h