Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- 100 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- 150 g mortadella a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 125 g di mascarpone
- 1 cucchiaio di brandy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 31.9 g
Alternativní recepty
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 Std. 30 Min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8 Std.
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Palline al prosciutto
1h 30min
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Polpette di mortadella
20min
Involtini di prosciutto
35min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Polpettone allo speck con pere
1h