香菇肉片

香菇肉片

3.4 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 带皮五花肉 切薄片
    200 克
  • 1 片
  • 新鲜香菇 切片,焯水备用
    200 克
  • 蚝油
    15 克
  • 料酒
    10 克
  • 根据个人口味调节
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.6 g
Kalorie 2079.5 kJ / 497 kcal
Tuk 44.8 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 5.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...