Zařízení & příslušenství
香菇肉片
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油15 克
-
带皮五花肉 切薄片200 克
-
姜1 片
-
新鲜香菇 切片,焯水备用200 克
-
蚝油15 克
-
料酒10 克
-
盐 根据个人口味调节适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.6 g
Kalorie
2079.5 kJ /
497 kcal
Tuk
44.8 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
创意中餐
20 recepty/-ů
Čína
Čína