Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 20 g de marsala sec
- 18 biscuits roses de Reims (taille mini)
- 250 g de framboises fraîches
- 60 g de copeaux de chocolat noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2057.8 kJ / 491.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 Std. 35 Min
Tiramisu aux fraises
4h 30 min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min