Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gâteau au chocolat
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 125 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux (2 cm)
- 125 g beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (5 g)
- 600 g d'eau
La crème fouettée et la ganache au chocolat
- 315 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 80 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 min
Gâteau vapeur glacé au chocolat
1h 30min
Napolitain
73h 40min
Génoise
1h 50min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Gâteaux chocoholics
1h
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Ganache au chocolat
20 min
Gâteau piñata surprise au chocolat
3h
Génoise au chocolat
45min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 min