Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g farinha tipo 65
- 150 g manteiga
- 10 g conhaque
- 1 pitada de sal
- 2 gemas de ovo
Recheio
- 150 g queijo ricota
- 1 pitada de sal
- 15 g azeitonas verdes s/ caroço
- ½ malagueta cortada dem pedaços (volitelně)
- ½ c. chá de orégãos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1010.6 kJ / 241.5 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 69.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa quebrada
5min
Calzone de cogumelos e mozarela
1h 40min
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45min
Mini empadas
1h 15min
Empanada multicolor
1h 15min
Azeite de manjericão e laranja
24h
Pão de aneto e feta
1h 20min
Técnica Cavatelli
30min
Merengue de cacau
2h 15min
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50min
Massa sablé de cacau
45min
Patê de azeitonas e amêndoas
5min