Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 180 g sobras de pão partido em pedaços
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 ½ c. chá de sal
- 280 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Recheio
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 80 g cenoura
- 10 g salsa
- 200 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos pequenos
- 15 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate em pedaços
- 10 g farinha
Montagem
- Farinha q.b. p/ panar
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 752.9 kJ / 180 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 629 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1 Std.
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Coxinhas de frango sem massa
1 Std.
Cornos de gazela
1 Std. 30 Min
Sopa Tailandesa (Tom yum) com zoodles - TM6
Brak ocen
Chamuças de batata e coentros
45min
Tarte piza
40min
Pacotinhos de frango e legumes
1 Std.
Lombo de borrego com chutney de legumes e batata corada
Brak ocen
Batatas em conserva
192h
Panados de carne de porco - Kotlety mielone
30min
Pastéis de massa tenra
3 Std.