Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 180 g sobras de pão partido em pedaços
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 ½ c. chá de sal
- 280 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Recheio
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 80 g cenoura
- 10 g salsa
- 200 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos pequenos
- 15 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate em pedaços
- 10 g farinha
Montagem
- Farinha q.b. p/ panar
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 752.9 kJ / 180 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 629 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de arroz e carne
1h 15min
Pudim que não vai ao forno
6 Std.
Empadão de massa
1 Std. 35 Min
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
3 Std. 30 Min
Almôndegas de frango com orzo e molho de iogurte
45min
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30min
Almôndegas de porco
1h 30min
Lombinho en croûte
10 Std. 15 Min
Bolo gelado
1h 30min
Brioche de especiarias
3h
Bife à rolê
1h 10min
Coxinhas de frango sem massa
1h