Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 300 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 80 g Zucker
- 650 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 3 Eier
- ¼ TL Salz
- 125 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 100 g Mandeln
- 100 g Zucker
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 5 Tropfen Bittermandelaroma
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 79 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamell-Walnuss-Stuten
3 Std.
Reistorte mit Roter Grütze
3 Std.
Christstollen mit Marzipankern
2h 25 min
Marzipankuchen
2 godz. 10 min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1h 20min
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12 Std.
Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma
1 godz. 30 min
Butterkuchen mit Hefe
1 godz. 35 min
Butterkuchen
1h 55 min
Danish Dream Cake
55 min
Kirsch-Marzipan-Muffins
45min
Milchreiskuchen
3 Std.