Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 100 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 40 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 700 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 Prisen Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Glas Apfelmus (700 g)
- Puderzucker oder Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 12 Stücke
- Kalorie
- 21686 kJ / 5181 kcal
- Protein
- 112 g
- Sacharidy
- 714 g
- Tuk
- 203 g
- Vláknina
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronenkuchen
4h
Käsekuchen
4 Std. 30 Min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 godz. 30 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 godz. 30 min
Butterkuchen
1h 55min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45 min
Butter-Apfel-Kuchen
3h
Klassischer Streuselkuchen
3h 20 min