Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rosinen
- 50 g Apfelsaft
- 270 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 200 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1974 kJ / 472 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Berliner Brot
45 min
Mohnstriezel
2j 15 menit
Quark-Hefe-Taler
2j 15 menit
Haselnusscookies
45 min
Streuseltaler
1h 45 min
Apfeltaschen
2 godz. 40 min
Christstollen mit Marzipankern
2u. 25min
Quarkstuten
1h 20 min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Marzipan-Zimt-Striezel
2h
Rosinenbrötchen
2h 30 min