Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bun-Teig
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 220 g Milch
- 30 g frische Germ
- 50 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 80 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Bohnen-Mohnfülle und Fertigstellung
- 145 g Mohnsamen, etwas mehr zum Bestreuen
- 120 g Feinkristallzucker
- 100 g Käferbohnen, gegart oder aus der Dose, abgetropft
- 50 g Milch, etwas mehr zum Bestreichen
- 15 g Rum
- 20 g Butter
- 100 g Preiselbeermarmelade
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 TL Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Mohnschnecken (vegan)
1hod. 10min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1hod. 30min
Schokoladeneis (vegan)
9h 30min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Nuss-Kokos-Schnitten (vegan)
1hod. 15min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1hod. 15min
Steirischer Kürbisreindling (vegan)
2 godz. 20 min
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4h 45min
Kukuruz-Pancakes mit Speck und Schwammerln
1h
Tofu-Sellerie-Pfanne
1hod. 30min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1hod. 10min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 Min