![Pollock Croquettes with Olives Pollock Croquettes with Olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF379340-27B0-495E-B20E-7EE212CBE61F/Derivates/3CEF8026-E2A2-4A74-85FE-A053C0C5367F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g fresh parsley leaves
- 150 g stale white bread, torn in pieces
- 250 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 100 g salted butter, diced
- 600 g pollock fillets, skinless, boneless
- 200 g double cream
- 200 g plain flour
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs, beaten
- sunflower oil, for frying, plus extra for greasing hands
- 40 g pitted black olives
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Asparagus Stem Soup
55min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2h 55 min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Apple and Blackcurrant Pie
2 Std.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min