Zařízení & příslušenství
Feta-Paprika-Dip
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 Portionen
Suroviny
-
getrocknete Aprikosen, entsteint50 g
-
rote Paprika (300 g), in Stücken2
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)200 g
-
Feta salzreduziert (z.B. von Salakis), in Stücken180 g
-
Schnittlauch in Röllchen4 EL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
5 g
Kalorie
503 kJ /
120 kcal
Tuk
8 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Frischkäse-Paprika-Dip
10min.
Paprika-Schafskäse-Dip
10min.
Frischkäse-Kräuter-Dip
10min.
Schnelle Aioli
10min.
Kräuterbutter
10min.
Hüttenkäse-Curry-Dip
10min.
Rote Bete-Joghurt-Dip
20min.
Paprika-Walnuss-Dip
5min.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min.
Paprika-Dip
50min.
Radieschen-Dip
10min.
Avocado-Dip
10min.