Porree-Hackfleisch-Suppe

Porree-Hackfleisch-Suppe

3.6 751 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl und etwas mehr zum Braten
    30 g
  • Hackfleisch, gemischt
    400 g
  • Champignons braun oder weiß, in Scheiben
    250 g
  • Porree in Ringen (5 mm)
    250 g
  • Wasser
    550 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kräuterschmelzkäse in Stücken
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 30 g
Kalorie 2047 kJ / 489 kcal
Tuk 39 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...