Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 250 g Champignons, braun oder weiß, in Scheiben
- 250 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Kräuterschmelzkäse, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2047 kJ / 489 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20 min.
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 Min
Weißkohlauflauf
1h 20 min.
Käse-Porree-Suppe
30 Min
Senfeier
1 Std. 5 Min
Linsensuppe
8h 45min
Porree-Hackfleisch-Suppe
1 godz.
Hühnerfrikassee
1h 20 min.
Steckrüben-Eintopf
45 Min
Bremer Labskaus
1h 20 min.
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 godz. 10 min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40 min