日式青椒塞肉
TM5 TM6

日式青椒塞肉

4.3 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 猪肉块,去筋 ,切成4cm的块,冷冻30-60分钟
  • 100 克 洋葱 ,切块
  • 5 克 姜
  • 1 茶匙 盐
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 日式酱油 ,淡口的
  • 1 茶匙 日本清酒
  • 1 颗 蛋
  • 1 茶匙 淀粉
  • 2 个 青椒
  • 3 汤匙 淀粉
  • 2 汤匙 葵花油
  • 300 克 水
  • 3 汤匙 日式酱油 ,淡口的
  • 2 汤匙 味醂
  • 2 汤匙 糖
  • 2 汤匙 日本清酒
  • 3 茶匙 淀粉 ,加6茶匙水调和成水淀粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2780 kJ / 664 kcal
Protein
47.5 g
Sacharidy
60.9 g
Tuk
25.2 g
Vláknina
1.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty