Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 克 水
- 220 克 河粉
- 170 克 新鲜黄豆芽
- 1 汤匙 油
- 1560 克 牛肉高汤
- 85 克 白洋葱 ,切薄片
- 1 根 肉桂棒
- 2 个 八角
- 1 茶匙 香菜籽
- 2 根 小豆蔻豆荚
- 4 个 丁香
- 340 克 西冷牛排 ,切薄片(见要诀)
- 6 - 8 支 新鲜综合香草 (如罗勒、薄荷和香菜)
- 2 根 青葱 ,切末
- 1 - 2 根 新鲜辣椒 ,如墨西哥辣椒和弗雷斯诺辣椒,切圈
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 943.7 mg